top
English

 

Anbefalinger

Her på siden har vi samlet et udpluk af udtalelser samt anbefalinger fra nogle af vore kunder.

Opdateret 01.05.2013Udtalelse fra HUGO BOSS


Vi var utrolig glade for samarbejdet med jer ifm. Vores 20 års jubilæums arrangement. 


Man var ikke et øjeblik i tvivl om, at i havde styr på alting, hele tiden, og så sætter vi pris på samarbejdspartnere, som er eksperter indenfor deres område, og derfor kan vejlede og rådgive om uforudsete ting.


Vi ser frem til et godt samarbejde, og endnu engang Tusind tak for hjælpen.


Louise Normann

PR & Communications Executive

HUGO BOSS Nordic ApS


Udtalelse fra Nordisk Film 

I forbindelse med premieren på The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, fik vi besøg af to af skuespillerene fra USA der medvirker i filmen, til et presse event samt gallapremiere på filmen. 


Vi anvendte Security Service både til personbeskyttelse og til selve gallapremieren. Dette besøg krævede utroligt meget sikkerhedsmæssigt, og vi var på intet tidspunkt i tvivl om at Security Service havde fuldt ud styr på det hele.


En ting jeg gerne vil fremhæve ved Security Service, er når de får en opgave, går de 120 procent ind i opgaven. Det kunne vi mærke allerede under planlægningen, hvor der fra første dag af, var styr på alt hvad Security Service tog sig af.


Jeg vil helt sikkert bruge Security Service næste gang vi har ligende opgaver, og kan helt klart give mine varmeste anbefalinger. Med Security Service ved man der er styr på sikkerheden, arbejdet er professionelt, og de ansatte er utroligt rare at arbejde sammen med.


Jeg takker for et fantastiske samarbejde og ser frem til næste gang.


Camilla Buchardt Andersen

PR- og Marketingassistent

Nordisk Film Distribution A/SEndorsed by THIS MISSION


Dear Anders, 


I send you this e-mail, to say thank you for all your support at tonight's Gumball event. Yourself and the rest of your team were wonderful to work with and extremely kind and very helpful. 


Thanks again and lets definitely keep in touch. 


All the best

Sabrina-Anne xx


Sabrina-Anne Sarpong

Entertainment Publicist

THIS MISSION


Udtalelse fra TV2 


TV2 Studiet på Københavns Hovedbanegård anvender sikkerhedsfirmaet Security Service i forbindelse med vores to daglige og direkte TV programmer: GO'Morgen Danmark og GO'Aften Danmark.

Som security på vores produktioner er der et stort behov for at være årvågen, diskret og omhyggelig samt at have et godt overblik, hvilket Security Service altid har klaret med stor overbevisning. 

Security Service er den perfekte til at passe på vores hus, medarbejder og gæster - og de har den rette professionelle indstilling og personlighed, når det gælder om at skabe en tryg og rolig stemning på settet. Alle involverede er meget glade for samarbejdet med Security Service.

Jeg kan kun anbefale Security Service og ser frem til et fortsat godt samarbejde med dem.

Anne Svenningsen

Driftansvarlig

TV2 Studiet på Hovedbanegården

Nordisk Film - Studios A/S Udtalelse fra Den Blå Planet


Vi anvendte sikkerhedsfirmaet Security Service ”Ved den store Galla åbning af Den Blå Planet.


Security Service opgave var bl.a. at at guide og styre de mange VIP gæster og pressen, som var til stede sammen med vores Kulturminister og Regentparret.


Security Service leverede en virkelig god og servicemindet indsats, der i den grad fik hele arrangementet til at forløbe til alles store tilfredshed.”


Tak for et rigtigt godt samarbejde!


Dorte Gleie
Adm. direktør 

Den Blå Planet

Danmarks AkvariumEndorsed by Paris Hilton Europe


I would like to thank you and Security Service on behalf of Paris Hilton Handbags & Accessories for your services during Miss Hilton’s visit 04-August - 08-August 2008.


It was a great pleasure working together with you and your professional team. You have demonstrated a remarkable level of professionalism and close attention to details throughout our stay.


Thank you for your understanding and smooth operation. It has been a true pleasure working with you and your team, and I wish you continued success in your future business endeavours. Thank you to all of your team.


We look forward to our future cooperation.


Jens Peter Friis

VP. Business Development & Creative Director

Paris Hilton Handbags & Accessories


Udtalelse fra Hardcouture


Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig Anders og dit team fra Security Service. 


Der har på intet tidspunkt været "panik" eller modvilje, tværtimod har der været overskud og velvilje til at skabe og sikre den vision som vi ønskede for projektet, selv når ressourcerne var pressede. Men på trods af dette så lykkedes alt og det med bravour! 


Alle har været yderst dedikerede, og det kunne ses både overordnet og i detaljerne. 


Tak igen og på gensyn snart...


Zep Andersen

HardcoutureUdtalelse fra Pivot Performance

Jeg vil gerne sige tusind Tak til Security Service for et suverænt fedt samarbejde i forbindelse med X-Party. Tak for Jeres entusiasme og positive indstilling, til de ofte lidt "skæve vinkler"... 

Det har været spændende, udfordrende og en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Jer! Jeg håber meget, at vi får lov til at gentage succesen på et andet tidspunkt.

Mette-Louise Just

Show producer

Pivot PerformanceEndorsed by SRCOM 22ANOS / Olympic Congress 2009


I would like to express my most sincere thanks to you Anders and your whole team behind Security Service, for the big effort, commitment and professional security delivered during the Olympic Congress in Copenhagen.


You and your team were always very committed and loyal to the Rio 2016 goals, and it was truly a pleasure working with you and Security Service.


Once again thanks for being part of this journey together with us and the Brazilian Olympic Committee. 


Hope to see you in Rio soon...


Obrigada e beijos,


Andreia Troccoli

Project Manager/Event Coordinator

SRCOM 22ANOS

Rio de Janeiro . Brasil


Endorsed by MTV Europe Music Awards - iLuka Ltd.

 

Now that the dust has settled, I just wanted to say a huge thank you to you and your team for all the extremely hard work over the MTV Europe Music Awards 2006. Your staff was at all times very professional and went well beyond the call of duty.


This contributed to everything running smoothly for us this week - although at times it might have seemed 'less than smooth'. 


It was a real pleasure working with you and your team, and I wish you continued success with your business. Please pass my thanks on to all your staff involved.


Liz Te Amo

MTV Europe Music Awards 2006

iLuka Ltd.Udtalelse fra WB Concerts


På vegne af ICE CUBE’s management og mig selv, vil jeg gerne sige tusind tak til dig Anders og dit team for et virkeligt veludført job.


Der var på intet tidspunkt at situationen virkede som om den var ved at komme ud af kontrol, og både du og dine folk signalerede imødekommenhed, overskud, og I havde i den grad overblik, selv i de mest pressede situationer. Det var tydeligt at Jeres store erfaring med denne type sikkerhed gjorde forskellen. 


Dette smittede af på både artist såvel som crew, hvilket i sidste ende hjalp med til at hele oplevelsen i København har været yderst positiv for alle.


Ydermere vil jeg også gerne takke STORT for alt den hjælp Security Service bidrog med i form af Jeres unikke netværk samt lokalkendskab og ikke mindst alt det i hjalp med, som vel at mærke slet ikke var jeres område, det var 100% ikke gået så godt uden Jer! 


Stor TAK for to fantastiske dage i sikre hænder.

Tobias Geisler-Werge
Director
WB ConcertsUdtalelse fra Vs. Magazine


Jeg vil gerne på vejene af Vs. Magazine sige tusind tak for jeres professionelle, dygtige og meget VENLIG behandling af mere end 3000 gæster til magasinets launch fest i Huset i Magstræde. 


Alle var glade og arrangementet var en TOTAL succes, ikke mindst takket være jer og måden i greb opgaven an på.  


Endnu engang Tusind TAK...  


Jacob Forup Stubkjær

Executive Editor-In-Chef

Vs. Magazine  Udtalelse fra GEORG JENSEN 


I forbindelse med "A NEW ERA OF WATCHES" arrangementet, vil jeg gerne sige tusind tak for jeres professionelle måde at løse opgaven på. 


Vi var meget tilfreds med jeres arbejde - og vil helt sikkert kontakte jer igen i fremtiden for andre arrangementer.  


Diana Minadeo-Sorensen

PR and Events

Georg Jensen


 

Udtalelse & anbefaling fra Promovator A/S


I forbindelse med vores aktivering af kommunikationsstrategien for Ferrero Scandinavia, anvendte vi sikkerhedsfirmaet Security Service i forbindelse med div. events.


Da det er ekstremt vigtig både for os som mediebureau, samt for vore kunder, at vi ikke løber unødige risici i form af negativ PR eller ansatte der udsættes for en sikkerhedsmæssig overlast, besluttede vi derfor at kontakte firmaet Security Service.


Hos Security Service fik vi indledningsvis professionel rådgivning på et holistisk plan i relation til de sikkerhedsmæssige forhold der var glædende for de enkelte locations. Ydermere havde vi ved alle events Security Service med ude for at tilsikre, at netop sikkerheden ikke blev et problem for eventens gennemførsel.


Jeg kan således på det varmeste anbefale Security Service, som vi, på både det rådgivningsmæssige og operationelle niveau oplevede som en særdeles professionel samarbejdspartner og dermed et sikkerhedsfirma vi absolut agter at anvende i fremtiden.


Christian Vollerslev

Direktør

Promovator A/S


Udtalelse fra Wonderful Copenhagen 

 

Vi anvendte sikkerhedsfirmaet Security Service ved Metro Fashion Trend Show i Københavns metro. 


Opgaven krævede en hel del, da der både skulle tages hensyn til sikkerhedsreglementet, passagerer, den daglige drift, presse og afviklingen af modeshowet. 


Security Service leverede en enestående service og sikkerhed i forbindelse med arrangementet. Endvidere havde security personalet en stilfuld og diskret approach. 


Tak for et rigtigt godt samarbejde.


Josefine Campbell

Projektleder

Wonderful CopenhagenUdtalelse fra MEC Sponsorship

 

Tusind tak for jeres professionelle og sympatiske måde at udføre security opgaven ved SurfPort Awards på. Vi var meget tilfredse og har ikke før oplevet en tilgang til professionen som jeres. Både ageren ud af til og måden at servicere gæsterne i løbet af aftenen, var helt perfekt!  


Vi vil i fremtiden kontakte jer når vi har lignende arrangementer - det er der ingen tvivl om.  


Jacob Fischer-Nielsen

Project manager

MEC Sponsorship  Udtalelse fra Field’s


Jeg vil gerne sige TUSIND TAK til Security Service for jeres enorme indsats til AKON koncerten i Field's. I gjorde et ekstraordinært stort stykke arbejde, og det er jeg virkelig taknemlig for!! 


Jeg ved, det var en stor udfordring I blev sat overfor, og på trods af omstændighederne og de problemer der opstod, fik I alligevel situationen under kontrol. 


Det var selvfølgelig med stor ærgelse at vi måtte stoppe koncerten før tid, men helt klart den rigtige beslutning vi kom frem til og ja, sikkerhed kommer først.


Endnu engang stor TAK for et rigtigt godt samarbejde!


Claudia Rønne 
EVENT KOORDINATOR

Field's shopping- og underholdningscenterUdtalelse fra Agenda Group


Agenda Group benyttede sig af sikkerhedsfirmaet Security Service under Project Fox for Volkswagen Tyskland, som foregik i København i 3 uger i træk i april 2005. Security Service stod for al sikkerhed i forbindelse med Club Fox, hvor vi havde i gennemsnit et par hundrede gæster pr. dag.  


For os som eventbureau lægger vi stor vægt på, at sikkerheden følger alle regler og er på højeste niveau, men samtidig at personerne som står ansigt til ansigt med gæsterne altid er imødekomne og venlige. 


Security Service formåede alle dele - og udviste ikke mindst et stort professionelt overskud gennem hele forløbet, men ligeledes under planlægningsfasen såvel som under eksekveringen.  


Tak for et rigtig godt samarbejde!  


Sylvia Mark

Project Manager

Agenda Group  


Udtalelse fra Cover Magazine


Tak for et rigtigt godt samarbejde, det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med jer. Vi vil uden tvivl kontakte jer næste gang, vi mangler security ved lignende arrangementer.  


Therkel Sand

Eventkoordinator

Cover Magazine<< Tilbage

Cases
Bemærk: En komplet referenceliste med udtalelser samt anbefalinger kan rekvireres.

Kontakt info:
Tlf.: +45 70 10 15 11