top
English

 

Her på siden vil vi løbende komme med aktuelle nyheder, event updates samt relevante tiltag hos Security Service ApS


Opdateret 20.02.2014

25. April 2014

Carlsberg lancerer "Carlsberg’s Stand Out Collection 2014”

Fredag d.25. April 2014 afholdt Carlsberg lanceringen på "Stand Out Collection” bl.a. i samarbejde med Vinnie Who. Lanceringsfesten blev henholdsvis afholdt i 7Eleven på Gammeltorv og i tøjbutikken HAN Kjøbenhavn i Vognmagergade.


Security Service var hyret ind og bistod med event security.

24. April 2014

Copenhagen Fashion Summit 2014

Copenhagen Fashion Summit er verdens største og vigtigste begivenhed når man snakker bæredygtig mode. Det er her de vigtigste inden for mode og erhvervslivet mødes for at drøfte modeindustriens sociale og miljømæssige ansvar og løsninger. 


CFS 2014 fandt sted d. 24. april i Operaen med bl.a. deltagelse af HKH Kronprinsesse Mary som også er protektor for Fashion Summit, skuespillerinden Conni Nielsen og den verdenskendte modefotograf Mario Testino.


Security Service stod for event sikkerheden under arrangementet.


» Læs mere om Copenhagen Fashion Summit 2014

07. Marts 2014 

MTG TV-Bar fest

07. Marts 2014 afholdt MTGTV (Tidligere TV3) et gigantisk arrangement i Logomotivværkstedet, med bl.a. optræden fra MEDINA og Nabiha. Security Service var hyret ind og stod for event sikkerheden.


» Læs mere om MTG TV

10. Februar 2014

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

Den ikoniske filminstruktør Wes Anderson besøgte d.10.02.14, Danmark i forbindelse med med Galla Premieren på sin nyeste film "The Grand Budapest Hotel". 

Sammen med Wes Anderson var også hovedrolleindehaver Tony Revolori. "The Grand Budapest Hotel" får premiere den 27. marts 2014 i de Danske biografer.

Security Service varetog sikkerheden, transport samt logistik under besøget i Danmark.


» Læs mere om The Grand Budapest Hotel

28. Januar - 31. Januar 2014

Copenhagen Fashion Week AW'14

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week AW'14 som blev afviklet fra d.28 Januar til d.02. Februar 2014 var Security Service travlt beskæftiget med ikke mindre end 24 forskellige shows, events og arrangementer.


» Læs mere om Copenhagen Fashion Week

18. Januar 2014


BESTSELLER's "THE DARK KNIGHT EVENT" 

Lørdag d. 18. Januar 2014 afholdt tøj giganten Bestseller Deres årlige vinterfest, denne gang i BOXEN i Herning. Security Service bistod igen i år med event security.

16. Januar 2014


TDC Reklamefilm optagelser på Københavns Hovedbanegård.

Torsdag d. 16. Januar 2014 var Security Service hyret ind af filmselskabet Bacon Copenhagen for at bistå med sikkerheden i forbindelse med optagelserne til den nye TDC reklamefilm med Emmelie de Forest ”Only Teardrops”

Råd og Vejledning
PET-råd til virksomheder

For danske virksomheder på det globale marked er det i stigende omfang et konkurrenceparameter,at de har styr på sikkerheden.

Læs artiklen her"Undgå kidnapning"

DI har i samarbejde med PET udarbejdet en vejledning, der giver anvisninger omkring planlægning og arbejde i udlandet.Vejledningen indeholder tillige gode råd omkring nødvendige kompetencer og effektiv håndtering, hvis uheldet alligevel skulle være ude...

Hent vejledningen her - pdf