Security Service

Anbefalinger & udtalelser

Her på siden har vi samlet et lille udpluk af anbefalinger og udtalelser.

Anbefaling fra Grundejerforeningen Århusgadekvarteret

GF Århusgadekvarteret i Nordhavn er, som andre steder langs Københavns havn, belastet af et meget stort rykind af sol- og badegæster ved Sandkaj og Göteborg Plads, når vejret er godt om sommeren. Det medfører larm, affald og uro, og 2020 var ingen undtagelse.

I juni 2020 besluttede bestyrelsen for grundejerforeningen derfor, i samarbejde med GF Marmormolen på den anden side af Nordbassinet, at indgå et samarbejde med sikkerhedsfirmaet Security Service ApS. Trykhedsvagter fra Security Service runderede langs havnekanten i aftentimerne – typisk fra kl 19-01 – når vejret var godt. Dette samarbejde betød sammen med en række andre initiativer som skiltning og ekstra affaldshåndtering, at vi fik skabt ro og orden på Sandkaj til glæde for både beboere og gæster.

Vi har været meget glade for samarbejdet. Security Service gik meget professionelt til opgaven og delte vores ønske om en dialogpræget og nedtrappende tilgang. Trykhedsvagterne var professionelle og venlige og konstant i positiv og vejledende dialog med gæster, som skulle mindes om regler om støj og hensyn til naboer og andre gæster.

Security Service var meget fleksible i forhold til at planlægge rundering i forhold til vejret, og vi satte stor pris på den løbende kommunikation og tilbagemelding på hvilke situationer, de havde håndteret.

Vi kan varmt anbefale Security Service og deres dygtige vagter til indsatser for at skab ro og tryghed for beboere langs populære havnefronter.

Helle Hönig
Formand, GF Århusgadekvarteret – 19.01.2021

Boss - anbefaliling

Udtalelse fra HUGO BOSS

Vi var utrolig glade for samarbejdet med jer ifm. Vores 20 års jubilæums arrangement.

Man var ikke et øjeblik i tvivl om, at i havde styr på alting, hele tiden, og så sætter vi pris på samarbejdspartnere, som er eksperter indenfor deres område, og derfor kan vejlede og rådgive om uforudsete ting.

Vi ser frem til et godt samarbejde, og endnu engang Tusind tak for hjælpen.

Louise Normann
PR & Communications Executive
HUGO BOSS Nordic ApS
Nordisk Film - Anbefaling

Udtalelse fra Nordisk Film

I forbindelse med premieren på The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, fik vi besøg af to af skuespillerene fra USA der medvirker i filmen, til et presse event samt gallapremiere på filmen.

Vi anvendte Security Service både til personbeskyttelse og til selve gallapremieren. Dette besøg krævede utroligt meget sikkerhedsmæssigt, og vi var på intet tidspunkt i tvivl om at Security Service havde fuldt ud styr på det hele.

En ting jeg gerne vil fremhæve ved Security Service, er når de får en opgave, går de 120 procent ind i opgaven. Det kunne vi mærke allerede under planlægningen, hvor der fra første dag af, var styr på alt hvad Security Service tog sig af.

Jeg vil helt sikkert bruge Security Service næste gang vi har ligende opgaver, og kan helt klart give mine varmeste anbefalinger. Med Security Service ved man der er styr på sikkerheden, arbejdet er professionelt, og de ansatte er utroligt rare at arbejde sammen med.

Jeg takker for et fantastiske samarbejde og ser frem til næste gang.

Camilla Buchardt Andersen
PR- og Marketingassistent
Nordisk Film Distribution A/S
The Mision - Anbefaling

Endorsed by THIS MISSION

Dear Anders,

I send you this e-mail, to say thank you for all your support at tonight’s Gumball event. Yourself and the rest of your team were wonderful to work with and extremely kind and very helpful.

Thanks again and lets definitely keep in touch.

All the best

Sabrina-Anne xx

Sabrina-Anne Sarpong
Entertainment Publicist
THIS MISSION

Udtalelse fra TV2

TV2 Studiet på Københavns Hovedbanegård anvender sikkerhedsfirmaet Security Service i forbindelse med vores to daglige og direkte TV programmer: GO’Morgen Danmark og GO’Aften Danmark.

Som security på vores produktioner er der et stort behov for at være årvågen, diskret og omhyggelig samt at have et godt overblik, hvilket Security Service altid har klaret med stor overbevisning.

Security Service er den perfekte til at passe på vores hus, medarbejder og gæster – og de har den rette professionelle indstilling og personlighed, når det gælder om at skabe en tryg og rolig stemning på settet. Alle involverede er meget glade for samarbejdet med Security Service.

Jeg kan kun anbefale Security Service og ser frem til et fortsat godt samarbejde med dem.

Anne Svenningsen
Driftansvarlig
TV2 Studiet på Hovedbanegården
Nordisk Film – Studios A/S

Udtalelse fra Den Blå Planet

Vi anvendte sikkerhedsfirmaet Security Service ”Ved den store Galla åbning af Den Blå Planet.

Security Service opgave var bl.a. at at guide og styre de mange VIP gæster og pressen, som var til stede sammen med vores Kulturminister og Regentparret.

Security Service leverede en virkelig god og servicemindet indsats, der i den grad fik hele arrangementet til at forløbe til alles store tilfredshed.”

Tak for et rigtigt godt samarbejde!

Dorte Gleie
Adm. direktør
Den Blå Planet

Danmarks Akvarium

Endorsed by Paris Hilton Europe

I would like to thank you and Security Service on behalf of Paris Hilton Handbags & Accessories for your services during Miss Hilton’s visit 04-August – 08-August 2008.

It was a great pleasure working together with you and your professional team. You have demonstrated a remarkable level of professionalism and close attention to details throughout our stay.

Thank you for your understanding and smooth operation. It has been a true pleasure working with you and your team, and I wish you continued success in your future business endeavours. Thank you to all of your team.

We look forward to our future cooperation.

Jens Peter Friis
VP. Business Development & Creative Director
Paris Hilton Handbags & Accessories

Udtalelse fra TV2 Lorry

Vi har på TV2 Lorry med stort succes brugt sikkerhedsfirmaet Security Service i en årrække nu, til diverse opgaver, både ved events og til længerevarende vagtopgaver, og vi er yderst tilfreds med samarbejdet.

Security Service er særdelses gode til at håndterer de forskellige udfordringer der måtte opstår når man laver LIVE TV, og giver hermed mine varmeste anbefalinger.

Anders From
Produktionschef
TV2 Lorry

Udtalelse fra Hardcouture

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig Anders og dit team fra Security Service.

Der har på intet tidspunkt været “panik” eller modvilje, tværtimod har der været overskud og velvilje til at skabe og sikre den vision som vi ønskede for projektet, selv når ressourcerne var pressede. Men på trods af dette så lykkedes alt og det med bravour!

Alle har været yderst dedikerede, og det kunne ses både overordnet og i detaljerne.

Tak igen og på gensyn snart…

Zep Andersen
Hardcouture

Udtalelse fra Pivot Performance

Jeg vil gerne sige tusind Tak til Security Service for et suverænt fedt samarbejde i forbindelse med X-Party. Tak for Jeres entusiasme og positive indstilling, til de ofte lidt “skæve vinkler”…

Det har været spændende, udfordrende og en stor fornøjelse, at arbejde sammen med Jer! Jeg håber meget, at vi får lov til at gentage succesen på et andet tidspunkt.

Mette-Louise Just
Pivot Performance
Show producer

Endorsed by SRCOM 22ANOS / Olympic Congress 2009

I would like to express my most sincere thanks to you Anders and your whole team behind Security Service, for the big effort, commitment and professional security delivered during the Olympic Congress in Copenhagen.

You and your team were always very committed and loyal to the Rio 2016 goals, and it was truly a pleasure working with you and Security Service.

Once again thanks for being part of this journey together with us and the Brazilian Olympic Committee.

Hope to see you in Rio soon…

Obrigada e beijos,

Andreia Troccoli
Project Manager/Event Coordinator
SRCOM 22ANOS

Rio de Janeiro . Brasil

Endorsed by MTV Europe Music Awards – iLuka Ltd.

Now that the dust has settled, I just wanted to say a huge thank you to you and your team for all the extremely hard work over the MTV Europe Music Awards 2006. Your staff was at all times very professional and went well beyond the call of duty.

This contributed to everything running smoothly for us this week – although at times it might have seemed ‘less than smooth’.

It was a real pleasure working with you and your team, and I wish you continued success with your business. Please pass my thanks on to all your staff involved.

Liz Te Amo
MTV Europe Music Awards 2006
iLuka Ltd.

Udtalelse fra WB Concerts

På vegne af ICE CUBE’s management og mig selv, vil jeg gerne sige tusind tak til dig Anders og dit team for et virkeligt veludført job.

Der var på intet tidspunkt at situationen virkede som om den var ved at komme ud af kontrol, og både du og dine folk signalerede imødekommenhed, overskud, og I havde i den grad overblik, selv i de mest pressede situationer. Det var tydeligt at Jeres store erfaring med denne type sikkerhed gjorde forskellen.

Dette smittede af på både artist såvel som crew, hvilket i sidste ende hjalp med til at hele oplevelsen i København har været yderst positiv for alle.

Ydermere vil jeg også gerne takke STORT for alt den hjælp Security Service bidrog med i form af Jeres unikke netværk samt lokalkendskab og ikke mindst alt det i hjalp med, som vel at mærke slet ikke var jeres område, det var 100% ikke gået så godt uden Jer!

Stor TAK for to fantastiske dage i sikre hænder.

Tobias Geisler-Werge
Director
WB Concerts

Udtalelse fra Vs. Magazine

Jeg vil gerne på vejene af Vs. Magazine sige tusind tak for jeres professionelle, dygtige og meget VENLIG behandling af mere end 3000 gæster til magasinets launch fest i Huset i Magstræde.

Alle var glade og arrangementet var en TOTAL succes, ikke mindst takket være jer og måden i greb opgaven an på.

Endnu engang Tusind TAK…

Jacob Forup Stubkjær
Executive Editor-In-Chef
Vs. Magazine

Udtalelse fra GEORG JENSEN 

I forbindelse med “A NEW ERA OF WATCHES” arrangementet, vil jeg gerne sige tusind tak for jeres professionelle måde at løse opgaven på.

Vi var meget tilfreds med jeres arbejde – og vil helt sikkert kontakte jer igen i fremtiden for andre arrangementer.

Diana Minadeo-Sorensen
PR and Events
Georg Jensen

Udtalelse & anbefaling fra Promovator A/S

I forbindelse med vores aktivering af kommunikationsstrategien for Ferrero Scandinavia, anvendte vi sikkerhedsfirmaet Security Service i forbindelse med div. events.

Da det er ekstremt vigtig både for os som mediebureau, samt for vore kunder, at vi ikke løber unødige risici i form af negativ PR eller ansatte der udsættes for en sikkerhedsmæssig overlast, besluttede vi derfor at kontakte firmaet Security Service.

Hos Security Service fik vi indledningsvis professionel rådgivning på et holistisk plan i relation til de sikkerhedsmæssige forhold der var glædende for de enkelte locations. Ydermere havde vi ved alle events Security Service med ude for at tilsikre, at netop sikkerheden ikke blev et problem for eventens gennemførsel.

Jeg kan således på det varmeste anbefale Security Service, som vi, på både det rådgivningsmæssige og operationelle niveau oplevede som en særdeles professionel samarbejdspartner og dermed et sikkerhedsfirma vi absolut agter at anvende i fremtiden.

Christian Vollerslev
Direktør
Promovator A/S

Udtalelse fra Wonderful Copenhagen 

Vi anvendte sikkerhedsfirmaet Security Service ved Metro Fashion Trend Show i Københavns Metro.

Opgaven krævede en hel del, da der både skulle tages hensyn til sikkerhedsreglementet, passagerer, den daglige drift, presse og afviklingen af modeshowet.

Security Service leverede en enestående service og sikkerhed i forbindelse med arrangementet. Endvidere havde security personalet en stilfuld og diskret approach.

Tak for et rigtigt godt samarbejde.

Josefine Campbell
Projektleder
Wonderful Copenhagen

Udtalelse fra MEC Sponsorship

Tusind tak for jeres professionelle og sympatiske måde at udføre security opgaven ved SurfPort Awards på. Vi var meget tilfredse og har ikke før oplevet en tilgang til professionen som jeres. Både ageren ud af til og måden at servicere gæsterne i løbet af aftenen, var helt perfekt!

Vi vil i fremtiden kontakte jer når vi har lignende arrangementer – det er der ingen tvivl om.

Jacob Fischer-Nielsen
Project manager
MEC Sponsorship

Udtalelse fra Field’s

Jeg vil gerne sige TUSIND TAK til Security Service for jeres enorme indsats til AKON koncerten i Field’s. I gjorde et ekstraordinært stort stykke arbejde, og det er jeg virkelig taknemlig for!!

Jeg ved, det var en stor udfordring I blev sat overfor, og på trods af omstændighederne og de problemer der opstod, fik I alligevel situationen under kontrol.

Det var selvfølgelig med stor ærgelse at vi måtte stoppe koncerten før tid, men helt klart den rigtige beslutning vi kom frem til og ja, sikkerhed kommer først.

Endnu engang stor TAK for et rigtigt godt samarbejde!

Claudia Rønne 
EVENT KOORDINATOR
Field’s shopping- og underholdningscenter

Udtalelse fra Agenda Group

Agenda Group benyttede sig af sikkerhedsfirmaet Security Service under Project Fox for Volkswagen Tyskland, som foregik i København i 3 uger i træk i april 2005. Security Service stod for al sikkerhed i forbindelse med Club Fox, hvor vi havde i gennemsnit et par hundrede gæster pr. dag.

For os som eventbureau lægger vi stor vægt på, at sikkerheden følger alle regler og er på højeste niveau, men samtidig at personerne som står ansigt til ansigt med gæsterne altid er imødekomne og venlige.

Security Service formåede alle dele – og udviste ikke mindst et stort professionelt overskud gennem hele forløbet, men ligeledes under planlægningsfasen såvel som under eksekveringen.

Tak for et rigtig godt samarbejde!

Sylvia Mark
Project Manager
Agenda Group

Udtalelse fra Cover Magazine

Tak for et rigtigt godt samarbejde, det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med jer. Vi vil uden tvivl kontakte jer næste gang, vi mangler security ved lignende arrangementer.

Therkel Sand
Eventkoordinator
Cover Magazine

Anbefalinger

Bemærk: En komplet referenceliste med udtalelser samt anbefalinger kan rekvireres.

Kontakt info:
Tlf.: +45 70 10 15 11