Firmaprofil

Det er ikke hvad vi gør, men hvordan vi gør det…

Security Service bygger på en filosofi om, at der både i den private sfære og i erhvervslivet vil være tidspunkter, hvor gensidig påvirkning og samarbejde med andre er afgørende for succes. De risici, personer og virksomheder står overfor i et dynamisk globalt miljø, skaber i stigende grad behov for at arbejde sammen med professionelle sikkerhedsfolk. 

Vores målsætning er at levere effektive, pålidelige og skræddersyede sikkerhedsløsninger, der giver omfattende og professionel sikkerhed. Vi har sat kvaliteten og tætte kunderelationer i højsædet og lægger stor vægt på, at vores kunder altid oplever en førsteklasses service.

Security Service tilbyder sikkerhedsløsninger og rådgivning, indenfor følgende områder af forretnings såvel livsstils aktiviteter:

  • Underholdning & Sport
  • Detailhandel, Kunst & Mode
  • Hotel, Natklub & Restauration
  • Erhverv & Korporativt virke

Alle sikkerhedsløsninger tilpasses individuelt til den enkelte kunde ud fra den betragtning, at den løsning, der er optimal for den ene, ikke nødvendigvis er det for den anden.

Vores kundekreds omfatter bl.a. Plade-, Produktion og TV selskaber, koncert-, event-, og modelbureauer, modehuse, hoteller, ambassader samt internationale virksomheder.

Har De spørgsmål eller ønsker De yderligere information, står vi til Deres disposition og kan kontaktes på tlf.:+45 70 10 15 11 eller email: info@securityservice.dk hvor på vi kan uddybe vore evner og virkemåde, samt redegøre for vores forskellige koncepter.

Firma info

Security Service ApS
Hovedvagtsgade 8
1103 København K
Tlf.: +45 70 10 15 11