News

Nyheder  

Her på siden vil vi løbende komme med aktuelle nyheder, event updates samt relevante tiltag hos Security Service.

Copenhagen Fashion Summit 2020

7. april 2020 

Copenhagen Fashion Summit er verdens største og vigtigste konference om bæredygtighed og CSR i modebranchen. Med Copenhagen Fashion Summit sætter København den globale dagsorden for miljømæssige, sociale og økonomisk bæredygtige løsninger, samt identificere nye muligheder og fremadrettede løsninger til modeindustrien.

Copenhagen Fashion Summit 2020 finder sted d. 12.-13. oktober 2020 i DR’s Koncerthus.

Security Service varetager sikkerheden under Copenhagen Fashion Summit 2020.

» Læs mere om Copenhagen Fashion Summit 2020

Red Bull Drift Shifters 2020

2. april 2020 

Red Bull Drift Shifters er en drifting-konkurrence, som du aldrig har set det før. Verdens bedste driftere kommer til Danmark for at konkurrere på en unik bane, som er udstyret med high tech-sensorer, der måler fart og afstand. Jo tættere på sensorerne jo bedre!

Den 5. september bliver Herning indtaget af verdens bedste drifters, når en sand drifting-arena bliver sat op ved Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

Banen er bygget som en kæmpestor pinball-maskine, hvor bilerne er kuglen. Kørerne kaster deres bil rundt på banen og afhængigt af, hvor den ender, bliver der udløst point.

Som en unik ting, bliver scoren vist på storskærm med det samme, hvor det til alle andre events ofte er et dommerpanel, der giver point. Som tilskuer kan du derfor hele tiden følge med i, hvordan hver drifter klarer den. Udover konkurrencen kan du se frem til et halftime show i særklasse. Den ikoniske Flying Bulls-helikopter kommer og laver tricks, som du ikke troede var mulige.

Security Service står for sikkerheden i samarbejde med MCH ARENA

» Læs mere om Red Bull Drift Shifters 2020

Copenhagen Fashion Week SS’21

15. marts 2020 

Hver februar og August er København vært for Nordeuropas største modebegivenhed Copenhagen Fashion Week.

Security Service vil i forbindelse med Copenhagen Fashion Week SS’21 stå for en del sikkerhedsopgaver ved div. modeshows, arrangementer, events samt salgsmøder.

Copenhagen Fashion Week SS’21 starter mandag d. 03. August 2020 og køre frem til og med fredag d. 07. August 2020

» Læs mere om Copenhagen Fashion Week SS’21

CORONAVIRUS (COVID-19) i Danmark

28. februar 2020 

De danske myndigheder har samlet alle informationer om CORONAVIRUS (COVID-19) på disse sider. Dansk Politi eller Sundhedsstyrelsen Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på +45 70 20 02 33.

Om CORONAVIRUS (COVID-19):

CORONAVIRUS (COVID-19) er en smitsom sygdom, som skyldes en ny virus, der ikke tidligere er registreret hos mennesker. Virussen medfører luftvejsinfektioner (på samme måde som influenza) med symptomer som hoste, feber og i mere alvorlige tilfælde lungebetændelse. Du kan beskytte dig selv mod virussen ved at vaske hænder ofte og undgå at røre dit ansigt.

Red Bull Racing Showrun - Copenhagen 2019

20. maj 2019

Den 9. juni omdannes Øster Allé i København til Formel 1-adresse, når Red Bull Racing Showrun afvikles på dansk grund. Mere end 20.000 tilskuere får muligheden for at opleve kraften og mærke suset af en ægte Formel 1-racer i aktion, når det unge Red Bull Racing-talent Dan Ticktum får bilen til at ramme mere end 300km/t, mens han også forkæler med drifting og donuts i den ikoniske racer.

Red Bull Racing Showrun har tidligere besøgt flere af de mest velkendte destinationer rundt i verden, og København er nu centrum for den næste store begivenhed. Blandt andet har den ikoniske racer lavet donuts på en knapt 214 meters skyskraber i Miami, krydset Golden Gate Bridge i San Francisco og dystet mod et skotsk rugby-scrum.

Tilbage i 2012 gæstede den ikoniske racer også København. Her tilbagelagde bilen blandt andet brostenene på Nyhavn og var en tur forbi Esplanaden.

Security Service varetager eventsikkerheden.

» Læs mere om Red Bull Racing Showrun – Copenhagen 2019

CPH:DOX 2019

10. marts 2019

Den 15. marts skydes dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX i gang for 15. gang, hvor man over 11 dage kan opleve mere end 200 nye film, hvoraf over 100 er premierer med instruktørbesøg.

Det imponerende program indeholder også besøg fra det engelske band The xx, gratis film for børn, fokus på jura, videnskab og FN’s verdensmål frem mod 2030, samt et stort tema om sociale eksperimenter på tværs af hele festivalen. Fra Kunsthal Charlottenborg som festivalcentrum breder CPH:DOX sig ikke blot ud i hele byen, men også ud i hele landet med landsdækkende visninger og debat.

Security Service vil ifbm. flere visninger og events stå for sikkerheden.

» Læs mere om CPH:DOX

LEAVING NEVERLAND

8. marts 2019

I forbindelse med CPH:DOX og premieren på den meget omtalte dokumentarfilm “Leaving Neverland”, var instruktøren Dan Reed i København. Security Service varetog sikkerheden under opholdet.

Filmen fik premiere i januar på Sundance Festivalen, og 25. januar blev den sendt på den amerikanske streamingtjeneste HBO.

Filmen “Leaving Neverland”, kan nu ses i Danmark og streames på DR.dk.

Red Bull Cliff Diving World Series 2018

20. august 2018 

27 meter frit fald fra Operahuset i København.

Lørdag den 25. august var København igen vært på det femte stop af Red Bull Cliff Diving World Series 2018. 14 af verdens bedste cliff divers omdannede den ikoniske Opera til en tårnspringsplatform.

Red Bull Cliff Diving er en af årets absolut største sportsbegivenheder i København, og bringer ikke mindre end 50.000 tilskuere tæt på en virkelig unik sport og med et af Danmarks smukkeste vartegn i centrum “Operaen” i København.

Security Service varetog sikkerheden under arrangementet

» Læs mere om Red Bull Cliff Diving World Series 2018

Copenhagen Fashion Summit 2018

1. maj 2018 

Copenhagen Fashion Summit er verdens største og vigtigste konference om bæredygtighed og CSR i modebranchen. Med Copenhagen Fashion Summit sætter København den globale dagsorden for miljømæssige, sociale og økonomisk bæredygtige løsninger, samt identificere nye muligheder og fremadrettede løsninger til modeindustrien.

Copenhagen Fashion Summit 2018 finder sted torsdag en 15-16. maj 2018 i DR Koncerthuset

Security Service varetager sikkerheden under Copenhagen Fashion Summit 2018.

» Læs mere om Copenhagen Fashion Summit 2018

GiGi Hadid i København

23. september 2017

TogetherTour By Tommy Hilfiger

Lørdag d.23. september 2017 lagde supermodellen GIGI Hadid vejen forbi Magasin på Kgs. Nytorv i København. Den 22-årige model besøgte Magasin i forbindelse med sin promotion TogetherTour og sin tredje tøjkollektion “TommyXGigi” i et samarbejde mellem hende og det amerikansk modefirma Tommy Hilfiger. 

Fra scenen i Magasin gav hun et kort interview til det fremmødte publikum, hvor hun fortalte om sine tanker omkring den nye kollektion, ligesom der også var tid til at få taget billeder med nogle af de mange fans og influencers, der var dukket op i dagens anledning.

GIGI Hadid er et stort navn i modeverdenen og regnes som en af de største supermodeller og influencers af hendes generation. Ydre mere er hun kendt som Victoria Secret model og har gået utallige catwalks og lavet flere store kampagner.

Security Service stod for logistik og sikkerheden, i tæt samarbejde med GIGI’s eget security team under opholdet i København.

Red Bull Soapbox Race

20. August 2017

Red Bull Soapbox Race er kommet til Danmark! For første gang nogensinde er det internationale løb for fjollede og fartglade chauffører endelig at finde på dansk grund.

Dette one-of-a-kind event har været afholdt mere end 100 gange i hele verden og er nu kommet til Botanisk have i Aarhus – og det kommer til at gå stærkt. Vejret bliver selvfølgelig strålende, og du kan glæde dig til at se biler, der ligner alt fra en burrito til et badekar flyve ned af Peter Holms vej. 

Security Service står for eventsikkerheden i samarbejde med sikkerhedsfirmaet Guardian

Tid & Sted:

Peter Holms Vej, Botanisk Have, Aarhus – Søndag d. 20. August 2017 kl. 13.00

» Læs mere om Red Bull Soapbox Race

Copenhagen Fashion Week SS’18

08. August 2017

Hver februar og August er København vært for Nordeuropas største modebegivenhed Copenhagen Fashion Week.

Security Service vil i forbindelse med Copenhagen Fashion Week SS’18 stå for en del sikkerhedsopgaver ved div. modeshows, arrangementer, events samt salgsmøder.

Copenhagen Fashion Week SS’18 starter Tirsdag d. 08. August og køre frem til og med Lørdag d. 12. August 2017

» Læs mere om Copenhagen Fashion Week SS’18

Kontakt info:

Tlf.: +45 70 10 15 11