Security Service

Countersurveillance (TSCM)

Bliver De aflyttet eller overvåget …?

Security Service tilbyder TSCM (Technical Surveillance Counter-Measures) også kaldet for sweeping, til virksomheder såvel som private.

Countersurveillance (TSCM) refererer til foranstaltninger, der er truffet for at forhindre overvågning, herunder specifikt skjult overvågning. 

Elektronisk overvågning og behovet for at beskytte oplysninger er et ubestridt fakta i erhvervslivet.  Der er mange metoder til at opnå oplysninger på, men få er så effektive og svære at opdage som elektronisk aflytning eller ‘skjult overvågning’.

Security Service tilbyder TSCM / sweeping inden for følgende områder:

  • Scanning af kontor lokaler
  • Scanning af privat bolig
  • Scanning af køretøj for Bugs / Trackere 

Den moderne overvågningsteknologi er meget diskret, og kan være meget vanskelige at lokalisere. Security Service anvender noget af de mest avancerede udstyr til TSCM. Selv enheder, der kun sender i korte og sjældne bursts eller frekvens hop, samt enheder, der er “skjult” tæt på et højeffekt-signal kan vi lokaliserer.

Risikovurdering: En risikovurdering er en risikoanalyse med tilhørende anbefalinger til risikobegrænsende tiltag, hvor virksomhedens unikke situation vil ligge til grund for en prioritering af modforanstaltninger.

Kontakt info:

Tlf.: +45 70 10 15 11