Hotel Security

Security Service yder i dag sikkerhed til en række hoteller i København, og har med stor succes kombineret sikkerhed med service.

Vi har udviklet et koncept, specielt designet til hoteller, som tager hånd omkring de ofte unikke sikkerhedsmæssige problemer, der kan opstå på et hotel, med det ofte meget hektiske og internationale miljø, som der er på hoteller.

Vi udarbejder en individuel sikkerheds- og risikoanalyse for hotellet, og afhængigt af analysens resultat, implementerer vi de tiltag, der er nødvendige for at optimere hotellets sikkerhed på en fornuftig måde.

Vi kan bl.a. levere:

Vores opgaver kan variere fra en præventiv til en mere serviceorienteret rolle, vi kan være behjælpelige med de fleste driftmæssige opgaver. Eksempelvis telefon pasning, indsamling af morgenmads bestillinger, lost and found procedurer m.m.

Som en integreret del af vores speciel koncept, tilbyder vi bl.a. VIP-sikkerhed & personbeskyttelse. Dette kan eksempelvis være sikkerhed for musikere / artister på koncertturné, skuespillere & professionelle sportsfolk, samt VIP gæster der måtte have brug for denne form for sikkerhed mv.

Security Service info:

Security Service ApS kan tilbyde et professionelt og individuelt tilpasset koncept, som fokuserer på sikkerheden både internt og eksternt på hotellet.

Rekvirer evt. kompetence beskrivelse samt referenceliste, som dokumenterer vores erfaring på området.

Hotel Security-dk.pdf