Film Screening Security & Anti-Piracy (FSAP)

Overvågning ved filmvisning 

Film branchen er ligesom musikindustrien truet af ulovlig omgåelse af ophavsretten. Det stigende antal verdenspremierer i danske biografer øger risikoen for brug af video /optagerenheder blandt biografgæsterne, og derfor er der brug for øget kontrol med publikum.

Security Service tilbyder FSAP sikkerhed / Vagter med nightvision ifbm. pre-release screening (sneak previews), gallapremiere og ligende samt hele åbningsugen. 

Security Service har oprettet og uddannet et special team til netop FSAP sikkerhed, og anvender bl.a. advanceret nightvision udstyr.

Security Service bruger som reelt 2 vagter ved mindre visninger og 4 vagter ved større visninger, hvor de er placerede strategisk. Er det Galla Premiere og lig. kan det være helt oppe på 6 – 8 vagter på, alt efter størrelsen af biografsalen og arrangementet. 

Vores service kan leveres inden for et, eller flere af følgende områder:

  • Pre-release screenings
  • Sneak previews
  • Gallapremiere
  • Åbningsugen

Vi arbejder konstant med nye ideer og koncepter, hvilket er med til at højne sikkerheden, og er i øjeblikket igang med at udvikle et helt nyt sikkerhedssystem i samarbejde med to af Vores samarbejdspartnere i Kina til netop FSAP Sikkerhed.

Kontakt info:

Tlf.: +45 70 10 15 11