Om Security Service

General information om Security Service.

Security Service blev stiftet i foråret 1999 og har hovedesæde i København centrum. Vi beskæftiger i dag mere en 40 professionelle og dedikerede medarbejdere, hvor af flere har politi eller elite militærmæssig baggrund.

Alle medarbejderne i Security Service er grundigt udvalgte og rekrutteres i samarbejde med en ekstern konsulentvirksomhed. Udover den obligatoriske AMU-vagt / dørmandsuddannelse, efteruddanner Security Service alle medarbejdere i en intern service og vagtuddannelse, så de til enhver tid kan varetager Vore kundernes interesser på bedste vis.

Vi har i Security Service valgt at specialisere os indenfor ganske få kerneområder. I en branche med et stort antal vagtfirmaer, har det fra starten været Security Service ønske, at differentiere sig ved at udbyde specielle sikkerhedsløsninger. Denne specialisering betyder, at vi på mange måder ikke er et traditionelt dansk vagtselskab. Vi prøver på mange områder, at være nyskabende og fornyende i den danske sikkerhedsbranche. 

Vi har sat kvaliteten og tætte kunderelationer i højsædet og lægger meget vægt på at vores kunder altid oplever en førsteklasses service.

Nøgleordene for os er:

  • Service 
  • Kvalitet 
  • Eksklusivitet 
  • Fleksibilitet

Alle sikkerhedsløsninger tilpasses individuelt til den enkelte kunde ud fra den betragtning, at den løsning, der er optimal for den ene, ikke nødvendigvis er det for den anden.

Har De spørgsmål eller ønsker De yderligere information, står vi naturligvis til Deres disposition og kan kontaktes på tlf.: +45 70 10 15 11 eller på email: info@securityservice.dk hvor på vi kan uddybe vore evner og virkemåde, samt redegøre for vores forskellige koncepter.

Firma info

Security Service ApS
Hovedvagtsgade 8
1103 København K
Tlf.: +45 70 10 15 11