BLACK PINK WORLD TOUR 2022

Den globale sensation BLACKPINK var i Danmark for første gang…

Planetens mest populære pigegruppe var i Danmark på deres BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] og besøgte Royal Arena 15. december 2022.

BLACKPINK, der udgøres af JISOO, JENNIE, ROSÉ og LISA, har redefineret det globale poplandskab siden de brød igennem tilbage i 2016, og har bjergtaget hele kloden med deres solide popsange og karisma. Populariteten er massiv, og den rekordsættende gruppe er ustoppelige med blandt andet den mest subscribede artistkanal på YouTube med over 75 millioner følgere og ligeledes et svimlende antal følgere på deres sociale medier.

Gruppen skrev for nyligt historie, da de i august udgav singlen “Pink Venom” fra deres kommende album. Sangen debuterede som nummer 1 på Spotifys top globale sang chart med 7,9 millioner streams indenfor de første 24 timer. 

På YouTube opnåede den officielle musikvideo 100 millioner views – hurtigere end nogen anden kvindelig gruppe nogensinde – med 86 millioner views indenfor de første 24 timer. Med over nu 245 millioner views, var det den største YouTube-debut i 2022. BLACKPINK er ligeledes indehaver af to Guiness World Records, de var den første K-pop pigegruppe, der har været på plakaten til Coachella, og de har status som den mest fulgte pigegruppe på Spotify.

Security Service var hyret ind i samarbejde med tætte samarbejdspartner.

» Læs mere om BLACK PINK

SENESTE NYT