Security Service indgår samarbejdsaftale med GF Nordhavn.

De varme sommerdage kan være en udfordring for de beboere der bor i Nordhavn, et fem år gammelt boligområde i det nordlige København. I år er situationen dog særligt svær, da corona-restriktioner har aflyst sommerens festivaler og koncerter, og klubber og værtshuse enten lukker tidligt eller er helt lukket. De unge har ingen steder at gå hen og flytter festen udenfor, og så accelererer problemerne med både affald, støj og hensynsløs adfærd.

Beboerne er blevet plaget af larm fra soundboks, skateboards, skrald og toiletbesøg udenfor toiletter og parkeringskaos, ligesom nærpolitiet har fået flere henvendelser end nogensinde tidligere. Politiet har flere gange grebet ind og lukket området, fordi der var for mange samlet, men selv med den behørige afstand og respekt for forsamlingsforbuddet, hærges områderne af larm, affald og voldsom kørsel.

Security Service har pr. 01. Juli 2020 indgået en samarbejdsaftale med Grundejerforeningen Århusgadekvarteret om en vagtordning, hvor der patruljeres i området og på den måde er med til at mindske de gener der er, når store grupper unge forsamler sig i området omkring Nordhavn.

SENESTE NYT